Scribblenauts Unlimited

Scribblenauts Unlimited

Fantasierijke en leuke actiepuzzelspel

VOOR

 • Alleen beperkt door je verbeelding
 • Geweldige graphics en animaties
 • Leuke gameplay

TEGEN

 • Kan moeilijk zijn om sommige puzzels op te lossen
 • Nog niet wereldwijd beschikbaar

Uitmuntend
8

Scribblenauts Unlimited is een actiepuzzelgame die oorspronkelijk werd uitgebracht op de Nintendo 3DS, Wii U en zojuist wereldwijd is uitgebracht op Windows, hoewel het nog steeds alleen beschikbaar is in bepaalde regio's op dit moment. Scribblenauts Unlimited is momenteel alleen beschikbaar in Noord-Amerika en Australië, maar een Europese lancering is gepland voor 2013.

Scribblenauts Unlimited is eigenlijk de vierde aflevering van de Scribblenauts puzzel serie. De gameplay in Scribblenauts Unlimited is vergelijkbaar met eerdere versies. Je speelt de rol van Maxwell wiens doel het is om "Starites" (magische objecten die voortkomen uit het geluk van anderen) te verzamelen door objecten te gebruiken die je hebt gemaakt, maar in Scribblenauts Unlimited is het meer gebaseerd op avonturen dan voorgaande versies. Het uiteindelijke doel is om genoeg sterren te verzamelen om een ​​oude vloek uit te bannen.

Het leuke aan Scribblenauts Unlimited is dat je alleen beperkt wordt door je verbeelding bij het oplossen van puzzels. Moet je een hond trainen om trucs te doen om een ​​level te voltooien? Stel gewoon een stok uit en hey presto, je hebt een stok waarmee je je hond kunt trainen. Een vliegende fiets nodig om op je bestemming te komen? Geen probleem, bedenk er maar een. Vanaf het allereerste begin laat Scribblenauts Unlimited je zien hoe je kunt spelen door objecten en adjectieven in te voeren om de gewenste objecten te maken. Als je verkeerd typt, zal de game suggesties doen over wat je eigenlijk bedoelde.

Scribblenauts Unlimited speelt zich af in een grote wereld die je kunt verkennen en die verschilt van eerdere versies van het spel waarin je de individuele puzzel hebt gekozen om te verkennen. Je kunt gebieden met verschillende thema's binnengaan en uitdagingen accepteren van personages in het spel. Het hoofddoel van Scribblenauts Unlimited is het oplossen van meerdere puzzels ingesteld door karakters voordat je een Starite krijgt. Er zijn ook kleinere uitdagingen binnen het avontuur die je belonen met Starite-scherven. Als je tien van deze scherven verzamelt, kun je één Starite verdienen.

Het meest leuke aan Scribblenauts Unlimited is zeker het soort objecten dat je kunt maken. Je kunt veel plezier hebben door gewoon iets te creëren dat in je opkomt, zonder zelfs de puzzels op te lossen. De graphics zijn goed geanimeerd en de soundtrack is ook niet slecht.

Scribblenauts Unlimited is een geweldig origineel en leuk spel dat anders is dan elk ander puzzelspel dat je eerder hebt gespeeld.

Meeste downloads Puzzels voor windows

Meer
Scribblenauts Unlimited

Download

Scribblenauts Unlimited

Beoordelingen about Scribblenauts Unlimited

 • door Anonymous

  Super leuk!.
  Super leuk omdat je alles kunt doen doen wat je wilt want je verzint het zelf! Beau 10 jaar..   Meer

 • door Anonymous

  het is cool.
  cool spel echt cool heb bij vriendin gekeken en dacht in mezelf, oh die moet ik hebben
  Pros: c...   Meer

 • door Anonymous

  zorg dat het gratis is!.
  als je zegt gratis zorg dan dat het gratis is en stuur ons niet naar de officiële site ...   Meer

 • door Anonymous

  Niet gratis.
  Dit is niet gratis. Je wordt naar de site verwezen waar je het spel enkel kan kopen!
  Pros: Leu...   Meer

 • door Anonymous

  In het Nederlands bestaat het wel.
  normaal is er wel een nederlandse versie hoor kijk maar naar dit is milan er ...   Meer

Promotie×
Watch now! | Avri Sinyo Cinta Datang Terlambat Maudy Ayunda Male | Switch it! Combi 2076